Autor Societat
11 Juny 2015 a 14:00

1.348 espais disponibles als polígons del Vallès Occidental

S’ha publicat la 9ª edició del catàleg d’oferta de sòl i sostre industrial

Consell Comarcal del Vallès Occidental

Consell Comarcal del Vallès Occidental

Tota la informació de l’oferta de naus i solars industrials en venda i lloguer està disponibles al portal de polígons i empreses del Vallès Occidental (www.copevo.cat/poligons). L’objectiu del catàleg és integrar, ordenar i difondre tota la informació que les empreses immobiliàries i particulars tenen disponibles ja que està dispersada en diferents pàgines web i portals.

Els interessats poden cercar la informació classificada per municipi, polígon i tipologia d’oferta (venda o lloguer). Dins els marc del servei de localització empresarial del Consell Comarcal es poden fer peticions a mida segons les necessitats de la demanda.

El servei de localització facilita tot el procés d’instal·lació d’activitat als polígons a partir de la col·laboració amb el sector privat, per dinamitzar l’oferta i els serveis necessaris per a desenvolupar l’activitat.

La 9a edició ha recopilat 1.348 espais disponibles distribuïts a 90 polígons de la comarca, un 10% més que el 30 de desembre de 2014. L’augment ve d’una millor recopilació de la informació i perquè algunes ofertes s’haurien incorporat de nou com a disponibles. A la publicació de l’oferta hi predominen les naus en lloguer, seguit de la venda i, finalment, els solars en venda i lloguer. La tendència de preus són 3,04 euros m2 per les naus en lloguer i 731 euros m2 per les naus en compra.

S’ha comptat amb la col·laboració de les empreses immobiliàries de la comarca. A més, l’actuació forma part del projecte POLindústria: debat, cooperació, acció, el qual disposa de diferents línies d’actuació i treball, totes amb l’objectiu de fer dels polígons industrials espais vertebradors del territori i de cooperació entre els diferents agents que hi interactuen. Alhora, sensibilitzar la població vers la necessitat i virtuts dels sector industrial com a motor pel progrés social, econòmic, tecnològic i cultural.

Switch to mobile version