Autor Futbol
10 Maig 2015 a 15:00

El Sabadell, condemnat per la pilota aturada

Amb tot, continuen fora del descens

Sabadell-Alcorcón

Desafortunada actuació de Sotan Tanabe // Imatge del web cesabadell.cat

CE SABADELL 0-1 AD ALCORCÓN

Sabadell: Nauzet, Cristian, Crespí, Olivas, Clerc, Ciércoles, Hidalgo (Marcos, 10′), Eguaras, Sotan (Roigé, 84′), Gato (Benja, 57′) i Aníbal.

Alcorcón: Jiménez, Guichón, Djené, C. Rodríguez, D. Rodríguez, Femenia (Pastrana, 79′), Mora (Escassi, 84′), Bellvís, Fausto (Martínez, 69′), Usero i Nagore.

Gol: 0-1: Djené (42′).

Àrbitre: González Fuertes (comitè asturià). Grogues a Hidalgo, Marcos, Gato, Ciércoles, Aníbal i Benja (Sabadell) i C. Rodríguez, Sergio Mora, Bellvís, Martínez, Djené i Javi Jiménez (Alcorcón).

Un gol de Djené a pocs minuts del descans va marcar la diferència en un partit ajustat i travat a la Nova Creu Alta. Segona derrota seguida del Sabadell després de trencar-se l’espectacular ratxa de vuit partits sense perdre. Tot i que no cauen als llocs de descens ho farien si l’Osasuna suma un punt aquesta tarda contra el Mirandés. Els navarresos juguen a les 18 h al Reyno de Navarra.

El Sabadell va trobar molt a faltar la baixa de Collantes ja que es van mostrar molt inoperants i inofensius en atac. La seva baixa la va cobrir el japonès Tanabe, però tampoc va estar massa afortunat. Problemes abans de començar el matx i també als pocs minuts del xiulet inicial: el capità Hidalgo marxava del terreny de joc lesionat. De la seva baixa l’equip també es va ressentir amb el pas dels minuts. Domini incert, però poca claredat dels de Mandiá. L’Alcorcón va reaccionar després d’una rematada de Crespí a la sortida d’un córner i a la sortida d’un altre Djené va avançar als madrilenys. Al descans dominaven els grocs per la mínima.

Sense reacció al segon temps

El guió del partit va canviar força a la represa. L’Alcorcón va replegar-se i va apostar pel contracop i el Sabadell es va bolcar en atac. Més amb el cor que amb el cap, això sí. I tal i com va succeïr a la primera part sense massa claredat. Les úniques ocasions que va tenir l’equip de Mandiá van ser un xut als núvols d’Eguaras i una a la desesperada de Marcos.

Finalment, derrota per la mínima dels arlequinats que, de moment, no els envia al descens. La propera setmana visitaran el complicat camp de Butarque per enfrontar-se al CD Leganés.

Switch to mobile version