Autor Futbol
21 Maig 2015 a 12:00

Nit negra pel Sabadell contra el Tenerife

Derrota en un partit molt desafortunat que els envia de nou al descens

Sabadell-Tenerife

Mala nit del Sabadell contra el Tenerife // Imatge del web cesabadell.cat

 

CE SABADELL 1-3 CD TENERIFE

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Crespí (Benja, 46′), Clerc, Olivas, Ciércoles, Eguaras, Tanabe (Marcos, 75′), Collantes (Roigé, 54′) i Aníbal.

Tenerife: Dani, Hugo Álvarez, Vitolo, Cristo Martín (Jorge, 65′), Suso, Maxi, Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Javi Moyano, Ifrán (Aridane, 90′) i Raúl Cámara.

Gols: 0-1 (12′): Carlos Ruiz. 0-2 (21′): Suso. 0-3 (41′): Suso. 1-3 (84′): Benja.

Àrbitre: Valdés Aller (comitè castellano-lleonès). Grogues a Eguaras, Olivas, Roigé i Ciércoles (Sabadell) i Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Suso i Dani (Tenerife)

 

Cop dur el que va rebre el Sabadell a la Nova Creu Alta davant un rival que es va mostrar molt efectiu en la definició final. I és que el Tenerife només va necessitar tres ocasions en el primer temps per fer tres gols i sentenciar un enfrontament vital. Amb aquesta derrota l’equip cau de nou a la zona de descens i no aconsegueix fer bo el punt sumat a Butarque, però encara queden tres jornades per salvar la categoria.

Tot i el domini arlequinat a la primera part la manca de punteria va determinar el resultat amb el que es va arribar al descans. La pilota era local, però el Tenerife va matar en tres arribades fulminants. Al minut 12 Carlos Ruiz obria la llauna i nou minuts després Suso feia el segon. I tot i tenir ocasions per retallar distàncies un xut llunyà de Suso, que va tocar en un defensa I va despistar Nauzet, va establir el 0-3. Massa difícil es psava el matx pels segons 45 minuts.

Sense història a la segona part

Ja a la represa, i amb el partit gairebé sentenciat, el Tenerife en va tenir prou amb deixar córrer el cronòmetre i mostrar-se ordenat en l’aspecte defensiu per endur-se els tres punts de la Nova Creu Alta. Aníbal i Benja van posar a prova al porter visitant Dani fins que el davanter santcugatenc va trobar el premi del gol en els darrers minuts, estrenant-se així com a arlequinat. Al final, derrota dolorosa del Sabadell davant un adversari que va aprofitar la seva efectivitat per marxar amb tres punts molt valuosos. A Huelva només val guanyar per mantenir opcions de salvació.

Switch to mobile version