Autor Handbol
5 Maig 2015 a 10:00

L’Oar Gràcia perd lúltim partit de lliga contra la Salle Montcada (36-33)

Dissabte vinent comença la Copa Catalana

Salle Montcada 36 - Oar Gràcia 33

Salle Montcada 36 – Oar Gràcia 33 // Imatge cedida per l’Oar Gràcia

Salle Montcada 36 – Oar Gràcia 33

El partit que va jugar el Gràcia a Montcada per tancar la lliga 2014-15 va ser similar al de la jornada anterior contra l’Stadium Casablanca, tot i que aquest es va desenvolupar amb menys errades que l’anterior.

La manca d’incentius va propiciar un enfrontament més dinàmic que intens, amb força iniciatives individuals no sempre exitoses, que va oferir espectacle per l’abundància de gols. De fet, els primers minuts ja van deixar clar que si no canviava la dinàmica, un i altre equip podrien superar amb escreix la trentena de gols.

A la primera part va començar més entonat el conjunt montcadenc, però va ser el Gràcia qui la va acabar amb major efectivitat i se’n va anar al vestidor amb dos punts de marge (15-17). El segon temps anava pel mateix camí fins que el conjunt verd-i-blanc va tenir uns breus moments de crisi, suficients tanmateix perquè la Salle trenqués la igualtat i obrís una considerable diferència (30-25), insalvable ja per un Gràcia que va tornar a trobar la porteria rival però que no va saber protegir eficaçment la pròpia.

Finalitzada la lliga, el BM Granollers i el Sant Martí ocupen les posicions d’honor que donen dret a jugar la fase d’ascens. A la part baixa de la classificació s’hi han quedat els dos equips de Saragossa, Dominicos i Stadium, que perden la categoria.

Sense pausa, aquest proper dissabte s’inicia la Copa Catalana. El Gràcia farà el debut al pavelló del Gavà a les 21 hores.

Switch to mobile version