Autor Ensenyament
25 Maig 2015 a 16:30

L’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch de Sabadell proposa nous cursos de cuina

Formació per a tothom interessat per la gastronomia

El Vapor Llonch // Foto: Anna Sardà

El Vapor Llonch // Foto: Anna Sardà

La inscripció dels nous cursos que ofereix l’Escola d’Hostaleria Vapor Llonch és oberta. La programació formativa prevista serà a partir de pròxim mes de juny. Aquests nous cursos de cuina van adreçats a tant a persones que es volen introduir en aquest àmbit, com a professionals. Qualsevol amb interès per la gastronomia, i  sense necessitat de cap tipus d’experiència prèvia, pot participar en aquests cursos.

Concretament, el 2 de juny s’iniciarà el curs de tècniques professionals de pastisseria de 30 hores de durada. Aquest curs inclou classes pràctiques en què l’alumne aprendrà a cuinar un receptari proposat. Es realitzaran masses, pastes, bases i altres elaboracions bàsiques reconeixent i aplicant diversos procediments. Així, s’aprendrà a preparar postres de cuina tradicional i d’autor amb les seves corresponents tècniques de decoració.

D’altra banda, el dia 3 de juny s’iniciarà una nova edició del curs de tècniques bàsiques de cuina també de 30 hores de durada. Aquesta proposta està adreçada especialment a persones que vulguin començar a donar les primeres passes d’una forma molt dinàmica i pràctica.

L’Escola d’Hostaleria Vapor Llonch proporciona a l’alumne tot el material necessari per a la realització dels cursos dins d’un espai adaptat per desenvolupar totes les activitats teòrico-pràctiques. Estan adreçats a grups reduïts per facilitar l’aprenentatge de les persones participants. L’equip docent està format per professionals en actiu amb una llarga experiència en el sector.

Els cursos i tallers del programa ofert es poden reservar de manera individual o bé per grups. A la vegada, si es desitja realitzar un taller privat per un grup fora de l’oferta prevista per a presentacions de producte o actes d’empresa, entre d’altres, des de l’Escola d’Hostaleria es dissenya la formació per cobrir la demanda.

Les persones interessades a participar en aquests cursos poden ampliar la informació sobre el calendari i cost previst o fer una sol·licitud de formació grupal a mida adreçant les consultes a l’Escola d’Hostaleria, situada a la carretera de Barcelona, número 208 bis, o bé mitjançant l’adreça electrònica escolahostaleria@ajsabadell.cat. També hi ha obert el procés de preinscripció mitjançant el web www.vaporllonch.net. 

També és pot fer una petició del curs que interessi a través del formulari de sol·licitud en línia que es pot descarregar clicant aquí.

Fitxa tècnica i altres dades:

2 AL 25 DE JUNY – Passtisseria professional 

Dimarts, dimecres i dijous 17.30-20.30 (10 sessions-3h). Preu: 250€

3 AL 25 DE JUNY – Tècniques bàsiques de cuina

Dilluns, dimecres i divendres 17.30-20.30 (10 sessions-3h). Preu:250€

Altres ACCIONS FORMATIVES pendents de programar:

 1. Curs professional de cuiner
 2. Curs professional de cambrer
 3. Tècniques avançades de cuina
 4. Com crear i gestionar de manera òptima un negoci de restauració
 5. Taller de pastisseria bàsica
 6. Taller de cupcakes i tècniques de moldejat amb fondant
 7. Taller de iniciacio a la cata de vins
 8. Taller de tall de pernil ibèric
 9. Taller de el servei a taula i protocol
 10. Curs de  còctels
 11. Taller de cuina per celíacs
 12. Tapes i aperitius de disseny
 13. Curs de tast de cerveseses artesanes i maridatge amb cuina de l’escola
 14. Els arrossos fan xup xup
 15. Cuina low cost, les receptes de diari

HORARIS

Possibilitat d’horaris: de dilluns a divendres. Matins de 9.30 a 12.30 i tardes de 17.30 a 20.30

PREINSCRIPCIÓ

Podeu fer la petició del curs que us interessi a través del formulari de sol·licitud en línia que us podeu descarregar AQUÍ.

MATRICULACIÓ

Un cop efectuada la preinscripció del curs us informarem de les seves dates i el termini per efectuar el pagament de la matrícula. El màxim d’alumnes per curs és de 12 persones. Es tindrà en compte l’ordre de matriculació per poder accedir al curs.

PER FORMALITZAR LA MATRÍCULA CAL:

 • – Ingressar l’import del Taller/Curs per transferència bancària a “La Caixa
  – El número de compte és IBAN: ES13 2100 0027 20 0201107628
  – Especificar a l’ingrés el concepte “Matrícula NOM CURS
  – Especificar a l’ingrés el nom i cognoms de l’alumne
  – També es pot fer el pagament corresponent en metàl·lic o amb targeta de forma presèncial a l’Escola d’Hostaleria d’Hostaleria  (Ctra. de Barcelona, 208 bis, de Sabadell) en horari de dimarts a divendres de 9.00 a 16.00
Switch to mobile version