Autor Política
11 Maig 2015 a 11:11

L’Assemblea Ciutadana de Sentmenat acusa l’Ajuntament de jugar brut a l’hora de cedir locals als partits

L’Ajuntament assegura que ha estat un error administratiu

Assemblea Ciutadana de Sentmenat // Imatge del Twitter de l'Assemblea Ciutadana de Sentmenat

Assemblea Ciutadana de Sentmenat // Imatge del Twitter de l’Assemblea Ciutadana de Sentmenat

L’Assemblea Ciutadana de Sentmenat s’ha queixat en un comunicat dels errors administratius comesos per l’Ajuntament del municipi que han obligat el partit a suspendre diversos actes electorals.

Divendres l’Assemblea Ciutadana de Sentmenat tenia previst un acte electoral que s’havia de celebrar al local de l’AAVV de Can Canyameres. Com que l’Ajuntament de Sentmenat no havia comunicat en cap moment que s’havia de celebrar aquest acte, l’AAVV tenia les sales ocupades amb la celebració d’un aniversari i un taller de Zumba. L’acte es va hver de suspendre tot i que l’Assemblea comptava amb una confirmació firmada per la Junta electoral.

Els actes que el partit tenia programats dissabte a l’AAVV de Pedrasanta i el proper dia 15 de maig a l’AAVV de Can Vinyals, tampoc havien estat comunicats a les respectives AAVV. A més, l’Assemblea Ciutadana de Sentmenat tenia previst realitzar un concert el 2 de maig, pel qual van demanar el Pavelló Primer de Maig via instància. L’Assemblea va haver de suspendre el concert perquè no va rebre cap resposta fins a cinc dies abans de l’acte.

En un procés electoral, l’Ajuntament ha de posar a disposició de la Junta Electoral locals públics on els partits puguin fer els seus actes i mítings. Els partits, per la seva banda, poden demanar els locals amb dia i hora d’inici i de finalització.  Un cop acceptada la sol·licitud d’aquest partit, la Junta Electoral comunica a l’Ajuntament de Sentmenat el dia i l’hora d’aquest acte i l’Ajuntament té l’obligació de comunicar i preparar la sala perquè es pugui celebrar l’acte.

L’Ajuntament de Sentmenat, per la seva banda, ha assegurat que “ha estat un error administratiu de manca de comunicació” i ha demanat “disculpes al candidat del partit Assemblea Ciutadana, Marc Verneda” ja que el “partit polític ho va demanar com toca a la JEZ”. En relació a les sospites de joc brut per part de l’Assemblea Ciutadana, l’Ajuntament assegura que “en cap cas i de manera rotunda no hi ha hagut intencionalitat política”.

Switch to mobile version