Autor Societat
21 Maig 2015 a 14:00

La ‘Holi Fest&Run’ arriba el dissabte 6 de juny a Barberà del Vallès

Un Festival dels Colors al Parc Central

Arriba el Holi Fest&Run a Barberà del Vallès // Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà del Vallès

Arriba el Holi Fest&Run a Barberà del Vallès // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

El 6 de juny, al Parc Central del Vallès, tindrà lloc el Festival dels Colors ‘Holi Fest&Run’, un singular esdeveniment que barreja música, dansa, diversió, esport i molt de color. Una festa apte per a totes les edats, on l’únic requisit és anar de blanc i disposat a passar-ho bé.

El ‘Holi Run’ és una cursa amb un recorregut d’un quilòmetre pel Parc Central del Vallès, i els participants, vestits de blanc, seràn ruixats amb pols de colors. Per participar-hi, cal inscripció prèvia i la data límit és el 4 de juny. A l’acabar es sortejaran diferents obsequis entre tots i totes els participants.

Un cop finalitzi la cursa, arribarà el moment del ball i la musica: la ‘Holi Dance‘, amb espectacles de ball, masterclass, batucada, i molta diversió.

Per a obtenir bosses de color per llençar a l’aire i participar del Festival dels Colors cal adreçar-se, avui mateix,  a l‘Espai Jove La Roma, que es troba a la via Sant Oleguer, 6 de Barberà, o al Servei Socioeducatiu per Adolescents EL FORAT, al carrer Nemesi Valls, 35 de Barberà del Vallès. El preu per bossa és d‘1 euro.

Fitxa tècnica:

  • Acte: HOLI RUN – El Festival dels Colors
  • Dia: 6 de juny
  • Hora: de 9.30 a13.30h
  • Lloc: Parc Central del Vallès Barberà del Vallès
  • Holi Run: inici a les 11 hores
  • Recorregut: 1 km pel Parc Central del Vallès
  • Cal inscripció prèvia, data límit el 4 de juny
  • Holi Dance: inici a les 12 hores

Més informació a: www.facebook.com/joventut.barbera

Switch to mobile version