Autor Motor
7 Maig 2015 a 13:30

La Fórmula 1 s’apropa als fans al Circuit de Catalunya

Programats una serie d’actes amb presència d’alguns pilots

Fans F1 Montmeló

Els aficionats seran els protagonistes dels dies previs a la cursa // Imatge cedida pel departament de premsa del Circuit de Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya està enllestint els últims detalls del Gran Premi d’Espanya d’automobilisme, que començarà demà dijous, sense monoplaces a la pista però amb una jornada dedicada als aficionats, que podran viure una Fórmula 1 més propera amb la visita al pit-lane i el Fan Forum.

La visita al pit-lane començarà a les 15.10 h i finalitzarà a les 19.00h. Durant aquestes hores, els aficionats hi podran passejar i apropar-se als boxs de les escuderies que prenen part al Campionat del Món i veure tota l’activitat prèvia a l’inici del Gran Premi. Els pilots sortiran a signar autògrafs durant la tarda (excepte aquells que participen al FAN FORUM), cadascun 15 minuts i sense cap horari establert. L’organització demana al públic assistent no aturar-se més temps del necessari davant dels boxs, per tal que tothom pugui gaudir de la visita al pit-lane.

Novetats

Com a novetat d’enguany, els espectadors podran gaudir d’una experiència encara més propera amb els pilots de casa. De 18.10 a 18.40h tindrà lloc el Fan Forum, a l’escenari del F1 Village (Zona Comercial, darrere de la Tribuna Principal). Els pilots Fernando Alonso (McLaren), Carlos Sainz (Toro Rosso), Roberto Merhi (Manor) i Carmen Jordá (Lotus) junt amb el Team Principal adjunt de Lotus Federico Gastaldi, signaran autògrafs i respondran les preguntes que els hi facin els aficionats.

Les entrades es poden comprar on-line a www.circuitcat.com. També es poden adquirir presencialment al Circuit de Barcelona-Catalunya, a les Taquilles 1, 2, 3, 4, 6 i 7. Dijous a partir de les 9 h, divendres i dissabte a partir de les 8 h i diumenge a partir de les 6.30 h. Demà es podrà accedir al Circuit de Barcelona-Catalunya a partir de les 9 h per les Portes 1, 2, 3, 4, 6 i 7.

Switch to mobile version