Autor Ensenyament
13 Maig 2015 a 16:30

La CGT de Sabadell contra la repressió a sindicalistes i estudiants a la UAB

Gassiot és secretari general de CGT i professor de la Universitat

La CGT de Sabadell contra la repressió a sindicalistes i estudiants a la Universitat Autònoma de Barcelona // Imatge a partir del TWitter de la CGT Sabadell

La CGT de Sabadell contra la repressió a sindicalistes i estudiants a la Universitat Autònoma de Barcelona // Imatge a partir del Twitter de la CGT Sabadell

Els membres de la Federació local de la Confederació General dels Treballadors (CGT) a Sabadell, un cop han estat assabentats de la imputació d’Ermengol Gassiot Ballbé, secretari general de CGT Catalunya i professor de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en una denúncia portada a terme per la empresa on treballa i executada per la Vicerectora de la Universitat, Silvia Carrasco, han fet pública una nota on la Federació Local de CGT Sabadell reivindica i posa de manifest:

  • • La solidaritat i recolzament absolut tant a Ermengol Gassiot com a l’altre persona treballadora de la UAB i els 25 estudiants imputats pel seu activisme sindical i estudiantil.
  • • Exigeixen a la UAB la retirada de l’acusació particular contra aquestes 17 persones atés que han estat denunciades per la seva oposició activa les polítiques de retallades, de precarització de les condicions de feina i de discriminació classista en l’ensenyament promogudes per la UAB.

Assabentats també que la denuncia ha estat promoguda per la Vicerectora d’Estudiants i Cooperació, Sílvia Carrasco Pons, que segons el comunicat de la Federació Local de CGT Sabadell és militant d’ICV per Sabadell:

  • • Exigeixen a ICV i Unitat pel canvi l’expulsió d’aquesta persona per atemptar contra la llibertat sindical, d’associació i de reunió de treballadores i estudiants de la UAB.
  • • Manifesten que la Federació Local de CGT Sabadell no participarà en cap espai unitari on hi hagi aquesta persona o les organitzacions que li donen cabuda.
  • • Així mateix, la Federació Local de CGT Sabadell  vol fer una una crida “a la resta de persones i organitzacions que lluiten per un canvi social, a ‘fer el buit’ a la  Vicerectora  i a les organitzacions que li donen suport.
Switch to mobile version