Autor Política
14 Maig 2015 a 17:00

“Guanyem” reivindica el seu paper de lideratge del canvi des de la pròpia ciutadania

S’han reivindicat totes les candidatures de l’Estat

Marisol Martinez, Cayo Lara i Miquel Soler

Marisol Martinez, Cayo Lara i Miquel Soler // Imatge cedida per Guanyem Sabadell

Marisol Martínez i Miquel Soler, 1 i 2 de la candidatura ciutadana “Guanyem Sabadell – Sí se puede” es van traslladar a Madrid. Allà van mantenir trobades amb diversos representants de candidatures de “Ganemos” els quals es presenten a municipis de diferents parts de l’Estat. Més de 60 són els representats a llistes que aspiren a governar els ajuntaments madrilenys, tots amb la participació d’Izquierda Unida.

Els candidats a Sabadell van escoltar i recollir propostes, a més de presentar les específiques que formen el programa per l’Ajuntament de Sabadell, en àmbits com el transport públic, l’educació, el treball, la seguretat i el finançament.

A Madrid van mantenir trobades, també, amb el Coordinador General d’Izquierda Unida, Cayo Lara i amb els candidats a la Comunitat de Madrid Luis García Montero i a l’Ajuntament, Raquel López i amb l’escriptora Almudena Grandes.

La membre de la Presidència Federal d’Izquierda Unida, Marisol Martínez, va repassar, juntament amb Lara, la situació de Sabadell que arriba a les eleccions després dels casos de corrupció. Cayo Lara va expressar en que Guanyem Sabadell serà decisiva en la construcció d’un nou Ajuntament a la disposició de la ciutadania, destacant, sobretot, la tasca imprescindible de Marisol Martínez.

Guanyem Sabadell – Sí se puede va rebre el suport del candidat d’IU, Luis García Montero i de l’escriptora Almueda Grandes amb qui ja han concertat una nova cita després de les eleccions.

Raquel López va repassar amb Martínez i Soler el model de descentralització econòmica als districtes madrilenys. Model que, a l’igual que el de Sabadell, passa per la participació de la ciutadania. Com López va recalcar “fent-la protagonista principal de les decisions polítiques”.

Martínez va expressar que espera que els electors reconeixeran la gran tasca municipal feta fins ara per la gent d’Izquierda Unida que formen les diferents candidatures a tot l’Estat, i el seu convenciment en que la ciutadania sabrà reconèixer a la gent i als programes d’esquerres.

Switch to mobile version