Autor Waterpolo
7 Maig 2015 a 17:00

Festival del gols amb mal desenllaç pel CN Sabadell

Els de Chava Gómez cauen a casa contra el CN Barcelona en el primer partit del playoff

cn sabadell

CN Sabadell masculí // Imatge del web rfen.es

CN SABADELL 12-13 CN BARCELONA

Fins a 25 gols es van veure a la Carles Ibars en el primer encontre del playoff entre el CN Sabadell i el CN Barcelona. Malauradament, el desenllaç va ser negatiu pels vallesans ja que van caure per un gol de diferència i desaprofiten el factor piscina. Demà es jugaran el ser o no ser a la Nova Escullera. Els de Chava Gómez, tercers a la fase regular, estan obligats a guanyar.

El matx va ser molt igualat en tot moment i va estar ple d’alternatives. Van arrencar millor els barcelonins ja que van aconseguir un parcial de 2-4 als primers vuit minuts. Després el Sabadell va reaccionar i gràcies a un bon parcial de 5-3 el marcador al descans va ser 7-7. Tot quedava molt obert de cara a la segona meitat i els darrers 16 minuts no van decebre a ningú. 9-9 al final del tercer quart i un final no apte per a cardíacs per situar el definitiu 12-13. El Sabadell, doncs, queda per darrera en aquesta eliminatòria i les seves possibilitats passen per forçar el tercer partit.

Switch to mobile version