Autor Esports
14 Maig 2015 a 14:30

El Falcons B ascendeix a Tercera Nacional

Superen al partit de tornada al CATT Sant Celoni en l’eliminatòria decisiva

Ramon Carceller

Ramón Carceller ha estat un dels artífex de l’ascens del Falcons B // Imatge cedida pel Falcons TT Sabadell

El Falcons TT Sabadell segueix col·leccionant èxits. Després de la gran temporada dels equips veterans el senior B certifica l’ascens de categoria a Tercera Nacional. Els vallesans, capitanejats per Álex Menéndez, van superar al CATT Sant Celoni als dos partits de l’eliminatòria decisiva per 2-4 i 4-2 respectivament i s’asseguren una plaça a la divisió la temporada vinent. Al conjunt falconenc ja només li queda lluitar pel títol de campió contra Els 8 de La Garriga. El partit contra els garriguencs serà el proper 25 de maig.

D’altra banda, el primer equip, també de Preferent, lluitarà per la cinquena plaça del seu campionat. Els falconistes es van quedar a poques jornades de classificar-se per la fase d’ascens, però tot i així aconseguir el cinquè lloc suposaria arrodonir una gran temporada.

Switch to mobile version