Autor Bàsquet
4 Maig 2015 a 15:30

El Sabadell Sant Nicolau es jugarà l’accés a la fase d’ascens en el darrer partit

Victòria dels sabadellencs en la penúltima jornada

Sabadell Sant Nicolau - CB Quart // Imatge del web del SabadellSant Nicolau

Sabadell Sant Nicolau – CB Quart // Imatge del web del SabadellSant Nicolau

SABADELL SANT NICOLAU 72 – CB QUART PISCINES SANT FELIU 69
Parcials: 19-26 / 22-13 / 17-16 / 14-14
Estadística del partit

El Sabadell Sant Nicolau va aconseguir una important victòria davant del quart classificat, el CB Quart, i  segueix depenent d’ell mateix per jugar la fase d’ascens a la LEB Plata.

Va ser un partit molt igualat, amb un bon inici dels locals (5-0), però el Quart, mitjançant l’encert en el tir exterior i gràcies a quatre triples de Serra, va canviar la dinàmica de l’inici del partit i va dominar tot el primer període, que va finalitzar amb un marcador de 19 a 26.

En el segon quart, la bona defensa dels llançaments exteriors per part dels locals i un major encert en atac així com el major control del rebot i les ràpides transicions en atac van permetre als sabadellencs arribar al descans amb dos punts d’avantatge 841-39).

A la represa el marcador va estar força ajustat fins que cap el final del tercer període va permetre als granes anar-se’n de 9 al marcador, però els visitants van saber reaccionar a temps i van tornar a igualar el partit.

To va seguir igual en el darrer període i el partit es va decidir en els instants finals, on el tir exterior dels granes va estar més afinat. Així els locals arribaven als últims segons amb l’última possessió i després d’una bona jugada col·lectiva, la pilota va arribar a Abella, que va anotar un triple a l’últim segon, donant la victòria als granes.

El Sabadell Sant Nicolau arriba d’aquesta manera amb opcions de disputar una nova fase d’ascens. Serà un interessantíssim partit contra un rival directe com és el JAC Sants, un equip també amb opcions. El partit es jugarà el dissabte 9 de maig a les 19hal Pavelló Olímpic de l’Espanya Industrial. Els sabadellencs necessiten vèncer de més de 7 punts, ja que en la primera volta van caure davant els barcelonins per 70 a 77.

Switch to mobile version