Autor Futbol
3 Maig 2015 a 14:00

Derrota del CE Sabadell a mans de Las Palmas

L’equip canari va acabar amb la bona ratxa del sabadellencs

CE Sabadell contra l'UD Las Palmas // Imatge del Cesabadell.cat

CE Sabadell contra l’UD Las Palmas // Imatge del Cesabadell.cat

UD Las Palmas: Casto, David Simón, Marcelo Silva, Aythami, Dani Castellano, Hernán Santana, Valerón (Vicente Gómez, 70′), Roque Mesa (Momo, 54′), Culio, Araujo i Ortuño (Jonathan Viera, 46′)
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Kiko Olivas, Clerc (Víctor, 71′), A. Hidalgo, Eguaras (Javi Hervás, 65′), Juanjo, Marcos, Gato (Sotan, 65′) i Aníbal.
Gols: 1-0 (50′): Jonathan Viera. 2-0 (85′): Araujo.
Àrbitre: Arcediano Monescillo. Grogues a Marcelo Silva, Castellano, Carlos, Cristian.
Camp: Estadi Gran Canaria, 11.410 espectadors.
El CE Sabadell va caure ahir al vespre a l’Estadi de Gran Canaria, però va donar mostres de ser un equip compacte i fort. Després d’un primer temps sense gols, l’UD Las Palmas va obrir el marcador gràcies a un llançament de falta de Jonathan Viera. Araujo, ja a l’últim moment del partit, va sentenciar el duel en un estadi en el que els arlequinats han perdut tot des del seu retorn a la Liga Adelante. Amb aquesta derrota, els de Mandiá trenquen amb una ratxa de bons resultats.
El conjunt dirigit per Paco Herrera va començar molt fort. Al primer minut de joc, Araujo va enviar una pilota als núvols. La següent oportunitat dels canaris es va donar després de diversos intents, però Kiko Olivas va desviar la pilota que enviava Hernán a còrner. També va tenir la seva oportunitat Araujo, que va retallar Carlos, però la pilota es va anar fregant el pal. Després d’aquest inici tan complicat, els de Mandiá es van refer una mica i Carlos, després d’un saque, va intentar marcar amb el cap, però no ho va aconseguir. Ja cap al final de la primera part, els canaris van tornar a intentar marcar, però els sabadellencs van poder fer-los front.
El segon temps va començar amb un dur cop pel CE Sabadell: Viera va adelantar al seu equip en el marcador amb un llançament de falta. Llavors, l’equip arlequinat es va adelantar en files amb l’objectiu d’aconseguir l’empat. Gato, després d’un centre de Cristian, ho va intentar amb un cop de cap, però no va dirigir bé la pilota. A més, l’àrbitre no va assenyalar penalti en una jugada en la que Aythami va derribar a Gato dins de l’àrea. Als últims minuts, Araujo va segellar el triomf dels canaris amb un llançament des del punt de penalti.
La pròxima jornada, el CE Sabadell es veurà les cares amb l’AD Alcorcón, i afrontaran una nova final en la que han d’aconseguir tres punts.
Switch to mobile version