Autor Waterpolo
9 Maig 2015 a 10:30

El CN Sabadell força el desempat

Assalta la Nova Escullera i supera al CN Barcelona per tres gols

cn sabadell

CN Sabadell masculí // Imatge del web rfen.es

CN BARCELONA 8-11 CN SABADELL

A domicili sap millor. I si és en una situació com la d’ahir, més encara. Es jugava el ser o no ser el CN Sabadell de Chava Gómez a la Nova Escullera i va complir. Gran victòria dels vallesans per 8-11 sobre el CN Barcelona que serveix per forçar el partit de desempat amb el factor piscina a favor. Diumenge, a les 12.45 h, la Carles Ibars decidirà qui continua viu en la lluita pel títol.

Partit força igualat durant gairebé els 32 minuts de joc. Barcelona i Sabadell van mantenir un intens frec a frec durant la primera meitat que va fer que els jugadors marxéssin amb un 3-4 al marcador. Al segon temps es va mantenir la dinàmica, això sí, amb els sabadellencs sempre per davant. Finalment, un parcial de 0-3 durant el darrer quart va decantar definitivament el matx del costat visitant.

Switch to mobile version