Autor Waterpolo
10 Maig 2015 a 10:15

El CN Sabadell, a la final sense complicacions

Supera al Mediterrani sense donar opcions a forçar el tercer partit

CN Sabadell-Imperia

CN Sabadell femení// Foto d’arxiu: Sergi Capdevila-RFEN

CN SABADELL 16-8 CE MEDITERRANI

Una gran arrencada i l’habitual ofici que caracteritza les noies de Nani Guiu van ser suficients per que el CN Sabadell certifiqués l’accés a la final del playoff pel títol de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Victòria per 16-8 menys plàcida que de costum, però que al cap i a la fi val el mateix. Ara toca esperar rival ja que el Sant Andreu va forçar el tercer partit contra el CN Mataró en el segon enfrontament de la seva sèrie.

El 4-0 de sortida de les vallesanes va encarrilar el partit des del primer moment. Abans del descans les barcelonines van posar-se a tres gols (8-5), però de nou un tercer quart impecable de les de Nani Guiu va posar l’equip amb peu i mig a la final. 3-0 de parcial per obrir una escletxa de sis gols (11-5) i jugar uns darrers vuit minuts de pur tràmit. El Sabadell lluitarà per guanyar la cinquena lliga consecutiva i la novena en els darrers 10 anys.

Switch to mobile version