Autor Economia
11 Maig 2015 a 16:00

CaixaBank crea una app bancària per a Apple Watch

Tindrà un cercador d’oficines i caixers

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

CaixaBank ha creat la primera aplicació d’una entitat financera a Espanya per a Apple Watch. L’app de l’entitat, presidida per Isidre Fainé i de la qual és conseller delegat Gonzalo Gortázar, ja està disponible a l’App Store d’Apple i a la botiga d’aplicacions pròpia de l’entitat, Caixa Mòbil Store, perquè els usuaris puguin utilitzar-la des del moment en que el dispositiu es posi a la venda en el mercat espanyol.

El primer servei que CaixaBank ha adaptat per a Apple Watch és el cercador d’oficines i caixers, amb el qual els clients poden veure des del seu smartwatch la ubicació exacta de les oficines i caixers més pròxims, incloent-hi la localització sobre mapes per fer més fàcil trobar el lloc exacte. L’Apple Watch també mostra les dades de l’oficina i el detall dels serveis que s’hi ofereixen, com les característiques d’accessibilitat, l’horari o el telèfon de contacte.

Aquesta app suposa un nou llançament en la gamma de serveis de wearable banking de l’entitat. CaixaBank va ser la primera entitat financera del món que va apostar per a aquests dispositius com a nou canal de serveis bancaris i actualment disposa també d’una app adaptada al SmartWatch 2 de Sony, que acumula més de 5.000 descàrregues i va rebre el premi The Banker a la millor innovació en canals tecnològics del món el 2014.

CaixaBank també ha presentat, en el marc del Mobile World Congress 2015, una aplicació mòbil compatible amb el software Ford SYNC amb AppLink per oferir serveis en els automòbils Ford equipats amb sistemes intel·ligents.

El desenvolupament de línies de negoci pioneres en banca digital és un factor clau per a l’estratègia d’innovació de CaixaBank. L’entitat té actualment més de 4 milions de clients de serveis mòbils, dels quals 3,4 milions operen habitualment amb l’aplicació mòbil de Línia Oberta. En total, CaixaBank registra mensualment més de 120 milions d’operacions via mòbil, de les quals el 33% impliquen moviments de fons. Així mateix, l’entitat disposa d’una oferta de més de 75 aplicacions que acumulen més d’11 milions de descàrregues.

Switch to mobile version