Autor Bàsquet
28 Maig 2015 a 11:30

Baricentro Barberà jugarà a Mollet la Final a Quatre de la Regal Copa Catalunya Masculina

Serà aquest dissabte

Regal Copa Catalunya

Regal Copa Catalunya

El proper dissabte 30 i diumenge 31 de maig Mollet del Vallès serà l’escenari de la Final a Quatre de la Regal Copa Catalunya Masculina. Els protagonistes davant el títol seran CB Castellbisbal, Baricentro Barberà, Physic CB Igualada Recanvis Gaudí CB Mollet.

CB Castellbisbal, Baricentro Barberà, Recanvis Gaudí CB Moller I Physic CB Igualada han estat els equips que han superat amb èxit els partits de quarts de final.

El CB Castellbisbal accedeix a la Final a Quatre després de la victòria contra L’Auto Net&Oil Boet-Mataró A. El Physic CB Igualada va obtenir la victòria contra Netsport-El Masnou.

Els amfitrions Recanvis Gaudí Cb Mollet van guanyar per 17 punts als Lluïsos De Gràcia. El quart equip és el  Baricentro Barberà que va remuntar la seva eliminatòria davant el CB Grup Barna.

 

Fase final

La semifinal es jugarà el 30 de maig al Pavelló Municipal Plana Lledó de Mollet del Vallès, primer jugaran Baricentro Barberà contra CB Castellbisbal a les 17h. I a les 19:15h Recanvis Gaudí CB Mollet contra Physic CB Igualada.

El dia 31 es jugarà, a les 19h, al Pavelló Municipal Plana Lledó de Mollet del Vallès,  la final.

Promoció de permanència

D’altra banda CB Castellar, CB Granollers, CN Sabadell i CE Onyar, del Grup 1 i Sese, Tenea-CB, Esparreguera, CB Sant Josep, CB Viladecans-Sant Gabriel del grup 2, jugaran la Promoció de Permanència en un Play-off al millor de tres partits.

El perdedor descendirà al Campionat de Catalunya Masculí de Primera Categoria mentre que els guanyadors es mantindran a la Regal Copa Catalunya Masculina.

 

Switch to mobile version