Autor Cinema, teatre i televisió
25 Maig 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 25 i dimarts 26 de maig

Pekín Express

Pekín Express // Imatge extreta de thejukepop.es

Dilluns

Antena 3

A les 21:45h Cristina Pedroche anirà a El Hormiguero

La presentadora del nou programa que estrena Antena 3 visitarà el plató de Pablo Motos per parlar del road show que s’estrena seguidament.

A les 22:40h s’estrena Pekín Express: La ruta de los mil templos

Torna a la televisió el reality Pekín Express. Aquesta vegada presentat per Cristina Pedroche. 8 parelles molt autèntiques i amb perfils totalment diferents viuran el viatge de les seves vides.

La 2

A les 22:05h cine amb El destino se disculpa

Estrenada l’any 1946 sota la direcció de José Luis Sáenz de Heredia i amb la interpretació de Rafael Durán, María Esperanza Navarro i Fernando Fernán Gómez

Ramiro i Teófilo són grans amics i comparteixen inquietuds que els uneixen en les seves desventures. Els seus intents de triomf artístic fracassen i un dia Ramiro, el més descontent, li proposa al seu amic que el primer dels dos que mori ha d’ocupar-se de l’altre per guiar-li en la seva vida.

———————————————

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h cine amb Hellboy2: El ejército Dorado

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Guillermo del Toro i amb la interpretació de Ron Perlman, Selma Blair i Doug Jones

Després de la ruptura d’un acord mil·lenari entre la humanitat i certs poders invisibles, l’infern a la Terra està cada vegada més a prop. Un líder despietat decideix trair als seus ancestres i organitza un exèrcit de criatures diabòliques. Només un gran heroi podrà derrotar a aquest exèrcit. Es tracta de Hellboy.

Antena 3

A les 21:45h Marta i Rudy Fernández aniran a El Hormiguero

El dos germans que han triomfat al bàsquet visitaran el plató de Pablo Motos per parlar de les seves carreres.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version