Autor Política
9 Maig 2015 a 17:00

Acte de Ciutadans amb els alcaldables del Vallès Occidental

Amb la presència de l’ alcaldable Joan Garcia

DCIM102MEDIA

Aquest matí, al Centre Cívic de Can Oriac a Sabadell, i acompanyats de la diputada al Parlament de Calatunya Inés Arrimadas i l’Eurodiputat Juan Carlos Girauta, s’han donat cita els  alcaldables de C’s per aquestes properes eleccions municipals.

Davant d’un auditori amb unes 100 persones, Carmen Romero, alcaldable per Montcada i Reixac ha parlat als presents de regeneració política i no ha estalviat recordatoris dels anteriors alcaldes de Sabadell i Montcada i de la seva actual situació judicial. També ha explicat la necessitat de sol·licitar a tots aquells Consistoris on tinguin representació, del codi deontològic que consideren necessari i imprescindible per arribar a pactes de governabilitat.

Li ha agafat el relleu, Javier González, alcaldable per Terrassa qui ha explicat als presents els fets diferenciadors dels candidats de C’s , la proximitat, la participació ciutadana, la coherència i la credibilitat del programa on es fa prevaldre la protecció dels serveis públics per sobre de les carències d’altres governs (central i autonòmic) i que s’ha de reclamar el seu compliment. Acabà comentant que el programa polític està fonamentat en els valors.DCIM102MEDIA

A continuació, en Joan Garcia, alcaldable per Sabadell i president comarcal s’ha mostrat favorable a la construcció del 4art Cinturó no només de Terrassa a Abrera sinó també de Sabadell a Granollers i, per tal de reduir les despeses, unificar els 2 vallesos en 1 de sol i com entitat metropolitana per unificar serveis i despeses i fer-ho de manera més eficient. Recordar que els seus principals valors son la coherència, la perseverança i el fet de no tenir “hipoteques” fet que els fa lliures.

D’ un vídeo de l’Albert Rivera, n’ha sortit un lema de la formació per aquestes eleccions “Somos nuevos pero no novatos”.

En acabar el vídeo, Inés Arrimadas ha esperonat a tots els candidats fent-lis veure que ara, C’s ja no es a Catalunya unDCIM102MEDIA partit nou i que el seu missatge ja a penetrat a la societat com ho demostra el nº de diputats i eurodiputats que tenen

Per tancar l’acte, Juan Carlos Girauta, ha explicat com des de C’s es veu la situació actual a Catalunya i a Espanya i no ha estalviat critiques cap els independentistes, Artur Mas i Jordi Pujol però també li ha tocat el rebre a José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy

Switch to mobile version