Autor Societat
5 Abril 2015 a 13:15

Una sabadellenca morta en accident de transit a Llinars del Vallès

Al punt quilomètric 118 de l’ AP 7

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

Per causes que encara s’estan investigant,  aquest matí hi ha hagut una col·lisió amb dos turismes implicats. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 07.05 h.

Com a conseqüència de l’accident, la passatgera davantera d’un dels vehicles ha resultat morta, Sonia H.C., de 20 anys i veïna de Sabadell  . A més, el sinistre ha causat 3 persones ferides de caràcter menys greu, que han estat traslladades per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Granollers.

En l’accident han treballat  6 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 3 dotacions de Bombers de la Generalitat  i 4 ambulàncies  del SEM

Pel que fa a l’afectació viària, la circulació ha estat tallada a l’AP-7 a Llinars del Vallès en sentit sud fins a les 08.38 h. A aquesta hora s’ha pogut obrir un carril i cap a les 09.27 h,  la circulació s’ha restablert totalment en el punt del sinistre.

 

 

Switch to mobile version