Autor Societat
2 Abril 2015 a 12:00

Una nova edició d’Expoterraria torna a Sabadell aquest diumenge

Els dies 3 i 4 d’abril es celebren les I Jornades Reptilia

Fira Sabadell // Foto: Anna Sardà

La Fira Sabadell acollirà Expoterraria // Foto: Anna Sardà

Per setena vegada consecutiva, Expoterraria torna a Fira Sabadell el proper diumenge 5 d’abril en la que serà la 29a edició d’un certamen firal de gira des de fa més de deu anys que s’ofereix amb caràcter regular en altres localitats espanyoles com Madrid, Irun o Sevilla. Amb tota probabilitat Expoterraria tornarà a Sabadell al mes de setembre.

Aquesta és una fira internacional amb una llarga tradició en ciutats europees, centrada en rèptils, peixos, amfibis, invertebrats i petits mamífers nascuts en captivitat i en productes i accessoris relacionats amb els mateixos. Està organitzada per Expovivaria, una empresa que compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector i que edita la revista Reptilia, dedicada exclusivament als rèptils, amfibis i antròpodes.

Expoterraria uneix als criadors, professionals i indústria nacional i internacional amb els aficionats. En aquests moments, s’ha previst més de 200 taules amb expositors de 7 països de la UE. A part de les diferents conferències i activitats formatives previstes, destaca una ponència sobre espècies invasores i una altra sobre parasitologia. A més com a preàmbul de la Fira, els dies 3 i 4 d’abril s’estrenaran les I Jornades Reptilia. El programa inclou diferents cursos d’aproximació a la patologia de rèptils, així com un curs de reproducció i incubació de rèptils i amfibis.

Expoterraria es podrà visitar diumenge de 2/4 de 10 del matí fins a 2/4 de 8 del vespre. L’entrada és gratuïta per a menors de 6 anys, de 5 euros per als infants de 6 a 12 anys i de 10 euros per a la resta de visitants.

Switch to mobile version