Autor Handbol
21 Abril 2015 a 15:30

Treballada victòria de l’Oar Gràcia contra el Handbol Sant Quirze

Els graciencs acaben amb la ratxa negativa

Un dels gols de Pau Villòria // Imatge cedida per l'Oar Gràcia

Un dels gols de Pau Villòria // Imatge cedida per l’Oar Gràcia

Oar Gràcia 34 – Handbol Sant Quirze 30
L’Oar Gràcia va acabar amb la ratxa negativa després de la treballada victòria aconseguida contra el Sant Quirze. El partit no va decebre ja que ambdós equips van jugar amb molta intensitat tal com s’acostuma a fer en els enfrontaments de rivalitat. A més, la igualtat existent i un final incert van propiciar que l’interès no fugís mai de la graderia del pavelló gracienc.
El marcador es va començar a decantar a favor local a partir del minut 20 de la primera part (9-9). El Gràcia va estar més encertat i va agafar una davantera que ja no cediria. El 16-13 del descans. però, mantenia totes les opcions obertes. En el segon temps la pugna va mantenir el pols constantment per l’intercanvi de gols. Es graciencs no van arofitar les ocasions per sentenciar i van tenir sempre el seu rival amatent a qualsevol oportunitat d’escurçar la diferència. Això va passar a la part final del partit, quan els quirzetencs, amb el parcial 1-4 es van posar només a un gol a falta de quatre minuts (31-30).
En aquest curt període, tanmateix, els tres gols que van pujar al marcador van ser graciencs, amb els quals el conjunt sabadellenc va assegurar els dos punts d’una victòria que li proporcionà l’alegria que buscava feia temps.
I quan tomthom començava a plegar veles, un encarament entre el tècnic quirzetenc Miguel Ángel Barrios i el jugador verd-i-blanc Èric Rocher va provocar la reacció d’un grup de jugadors visitants. Van encerclar i agredir  Èric Rocher i van activar que un altre grup de jugadors graciencs entressin en acció per a defensar-lo. El sentit comú de la majoria va fer apaivagar els ànims de seguida, però per uns instants l’espectacle presenciat mereix tot el rebuig.
Switch to mobile version