Autor Handbol
1 Abril 2015 a 17:00

Tot i l’esforç, l’OAR Gràcia cau davant del líder (Sant Martí)

L’equip va desaprofitar cinc llançaments de 7 metres

Sergi Cazalla, màxim golejador del partit // Imatge cedida per l'OAR Gràcia

Sergi Cazalla, màxim golejador del partit // Imatge cedida per l’OAR Gràcia

OAR Gràcia 27 – Sant Martí 31

Després de veure aquest partit resulta encara més incomprensible que el Gràcia hagi estat capaç de fer una segona volta tan decebedora. De fet no tenia altre remei que actuar amb la grandesa com ho va fer per tractar de derrotar el líder i fer saltar la sorpresa. En va tenir opcions però, a la fi, els jugadors del Sant Martí van demostrar la seva qualitat i van aconseguir el que havien vingut a buscar per mantenir-se al cap de la classificació, els dos punts, tot i que van haver de suar per a obtenir-los.

Potser si el Gràcia no hagués desaprofitat  cinc llançaments de 7 metres, el partit podria haver pres un altre rumb. Una vegada més, doncs, l’esforç dels graciencs es va veure condicionat pels detalls negatius que, sumats, pesen molt. I si és contra el primer classificat, encara més.

A la primera part el Sant Martí va poder obrir, als darrers moments, una diferència significativa amb el parcial 0-3 (11-15), però a base d’intensitat i encert, el Gràcia la va anul·lar al quart d’hora del segon temps amb el gol de Bernat Abadal que establí el 21-21.  Víctor Torres va ser decisiu per tornar a propocionar un petit marge al conjunt visitant a falta de tres minuts (27-29). Aleshores, amb l’exclusió del gracienc Alberto Escudero, ho va tenir més fàcil per a assegurar la victòria.

Switch to mobile version