Autor La recepta
2 Abril 2015 a 13:00

“Pestiños”

"Pestiños"

“Pestiños”

Ingredients

1 got (250 ml) d’oli d’oliva

1 got (250 ml) de vi blanc

1 branca de canyella

1 pela de llimona

1 mica de sal

750 gr de farina

Oli d’oliva per fregir

Sucre o Mel

Elaboració

Posem el got d’oli d’oliva verge extra en una paella afegim la branca de canyella i la pell de llimona. Fregim a foc no molt fort, per evitar que es cremi l’oli. Deixem que l’oli es refredi, traiem la pell de llimona i la branca de canyella i posem l’oli en un bol gran.

Incorporem el got de vi, la sal i una mica de farina, barregem bé. Anem afegint la farina a poc a poc, al final haurem de continuar pastant amb les mans, amassem uns cinc minuts fins a obtenir una massa molt suau.

Formem petites boletes amb la mà, estirem molt bé amb un corró, ha de quedar molt fina.Tallem en forma de rectangles agafem les puntes oposades i unim, pressionem bé la unió de les dues puntes, això és molt important ja que si no s’obriran al fregir.

Fregim en abundant oli d’oliva  fins que estiguin daurats per tots dos costats. Traiem i deixem sobre paper de cuina, abans que es refredin els arrebossem en sucre o en mel.

Rostisseria “La Tieta”

Switch to mobile version