Autor Cultura
7 Abril 2015 a 14:00

Ovidi Montllor serà homenatjat a Sabadell

Es prepara un gran acte pel dissabte 18 d’abril al casal Pere Quart

Ovidi Montllor

Ovidi Montllor rebrà un calorós homenatge a la cocapital del Vallès Occidental // Imatge de Wikimedia Commons

Dues dècades després de la seva mort (o, com va dir ell, de marxar de vacances) Ovidi Montllor rebrà un sonat homenatge per part de diferents entitats de Sabadell. L’acte en memòria de l’artista d’Alcoi se celebrarà el proper dissabte 18 d’abril al casal Pere Quart a partir de les 19.30 h i compta amb l’organització de la secció local d’Òmnium Cultural.

Al seu torn rep el suport del casal independentista Can Capablanca, la Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental, la Coordinadora d’Associacions de la Llengua (CAL), el Consorci per la Normalització Lingüística (CNL) i la Unió Excursionista de Sabadell. L’homenatge tindrà cançons del propi Ovidi Montllor que versionaran diferents grups i intèrprets. A més, els espectadors també podran gaudir d’una teatralització d’alguns temes més sonats de l’homenatjat.

L’acte es clourà amb més versions de cançons d’Ovidi i altres artistes de la Nova Cançó com Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Raimon o Joan Manuel Serrat. Val a dir que l’entrada serà gratuïta i l’acte estarà obert a tothom qui vulgui assistir.

Switch to mobile version