Autor Handbol
29 Abril 2015 a 17:00

L’OAR Gràcia s’imposa al cuer en un partit sense intensitat

Un partit sense cap motivació especial

Abraçada de Salvador Gomis i Èric Rocher a la fi del partit // Imatge cedida per l'OAR Gràcia

Abraçada de Salvador Gomis i Èric Rocher a la fi del partit // Imatge cedida per l’OAR Gràcia

OAR Gràcia 33 – Stadium Casablanca 26

No li va caldre al Gràcia fer una actuació lluïda per a superar el cuer Stadium Casablanca en el partit corresponent a la penúltima jornada. Amb tot pràcticament decidit i sense cap tipus de motivació especial, els dos equips hi van posar interès i poca cosa més. Força gols, això sí, fruit de l’escassa intensitat en les línies defensives, i molts més que haurien pogut pujar al marcador si uns i altres no haguessin acumulat tantes pèrdues de possessió.

Abans del descans el conjunt gracienc va aconseguir trencar la igualtat i acabar la primera part amb tres gols de marge (16-13). A la represa, en va tenir prou amb prémer una mica més l’accelerador per a establir la màxima diferència i sentenciar (25-17). Fins a la fi, una altra fase d’intercanvi de gols, com al principi, fins que es va consumir la segona mitja hora amb el 33-27 definitiu.

Una mica abans de la finalització, en un temps mort especial, la plantilla verd-i-blanca va homenatjar Èric Rocher el dia del seu comiat com a jugador de l’OAR Gràcia amb motiu del trasllat de residència a Còrsega. Acabat el partit, el president Salvador Gomis, li va lliurar el trofeu d’honor del club en reconeixement a la seva trajectòria. El número 2 dels graciencs es trobarà a faltar.

Switch to mobile version