Autor Societat
8 Abril 2015 a 11:00

Llibertat amb càrrecs pel conductor que va provocar l’accident mortal en el que va morir una sabadellenca

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

El passat 5 d’abril, Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, adscrits a l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial van detenir un veí de Sant Cugat de 20 anys com a presumpte autor dels delictes d’homicidi imprudent i conducció sota els efectes de l’alcohol.

A primera hora del matí del passat diumenge, els mossos van rebre l’avís d’una col·lisió entre dos turismes al punt quilomètric 118 de l’AP-7 a l’alçada de Llinars del Vallès. Com a conseqüència de l’accident, la copilot d’un dels vehicles – veïna de Sabadellva resultar morta. A més, tres persones van ser ferides de caràcter menys greu, i automàticament traslladades a l’hospital de Granollers gràcies al SEM.

Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia als conductors d’ambdós turismes, un dels quals mostrava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Aquest conductor va donar 0,45 mg/l en aire expirat, motiu pel qual va ser detingut immediatament. L’altre conductor va donar negatiu a les proves d’alcoholèmia.

El detingut va declarar ahir al matí davant el titular del jutjat en funcions de Granollers que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

En total van col·laborar en la gestió de l’accident sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.

Switch to mobile version