Autor Societat
2 Abril 2015 a 14:00

L’Associació Àmbit B30 analitza el seu entorn

La jornada s’anomenarà “B30: un territori competitiu. Factors per al seu desenvolupament”

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitat Autònoma de Barcelona // Imatge del web Wikimedia Commons

L’Associació Àmbit B30 organitzarà la jornada “B30: un territori competitiu. Factors per al seu desenvolupament”, en la qual analitzarà els factors per al desenvolupament de l’entorn de la B30 com un territori competitiu. L’acte serà el dimecres 8 d’abril a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i començarà a les 9.30 del matí.

La presentació de la jornada anirà a càrrec de Josep Monràs, president de l’Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet del Vallès, Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat, Ferran Sancho, rector de la UAB, i Francisco Ortiz, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Durant la jornada es faran dues taules rodones que reflexionaran sobre la gestió del territori com a factor de desenvolupament de la competitivitat de la B30 i sobre la indústria avançada com a repte per a la innovació. El programa de la Jornada ja es troba disponible per al públic.

Jornada B30 – UAB

Switch to mobile version