Autor Societat
3 Abril 2015 a 16:00

L’Ajuntament començarà dimarts a plantar els nous arbres a la Via Alexandra

Atenent les demandes dels veïns de la zona

L’Ajuntament de Sabadell

L’Ajuntament practicarà l’actuació a partir del proper dimarts // Foto: Anna Sardà

El proper dimarts s’iniciarà la plantació dels lledoners que substituiran una part dels arbres tallats a la Via Alexandra que estaven afectats per una malaltia que provocava la generació d’insectes i resina, un fet que havia provocat les queixes del veïnat de la zona. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament ha optat per la substitució d’unitats existents al tram de la Via Alexandra comprès entre els carrers de Plini el Vell i Demòstenes.

Les accions s’han concretat en l’eliminació de les dues línies d’arbrat existents entre els números 49 i 105 de la Via Alexandra, juntament amb la primera línia d’arbres de l’altra banda de carrer en el mateix tram. Els exemplars es substituiran per una nova espècie — la majoria d’unitats seran lledoners i també es plantarà una segona espècie que complementi l’actuació–, exceptuant la línia més propera als edificis esmentats, que quedarà sense arbrat, ateses les afectacions detectades a façana i a l’interior dels habitatges i les molèsties que provocaven als veïns.

L’Ajuntament ha informat al veïnat de l’actuació. Així mateix es pot consultar el projecte a l’Oficina del Districte 4, ubicada al centre cívic de Can Rull, on hi ha exposada documentació gràfica explicativa.

Switch to mobile version