Autor Futbol
11 Abril 2015 a 11:30

Juan Carlos Mandiá : “Volem guanyar la possessió al CN Lugo”

També ha demanat el suport dels seguidors

cnsabadell

Imatge cedida per CE Sabadell FC

L’entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha assegurat que l’equip té arguments per guanyar al CD Lugo. El tècnic ha afirmat: “És un equip que acostuma a tenir més possessió que els rivals. Té una idea molt clara i fa anys que juga amb aquest estil. Els hi volem guanyar aquest concepte”. A més, ha afegit: “Tenim moments regulars i molt competitius. Ara hem de jugar el nostre futbol, sóc optimista”.

Sobre l’estat anímic i físic dels seus, Juan Carlos Mandiá, ha mostrat la seva satisfacció amb l’entrega i compromís dels jugadors. Ha explicat: “El comportament dels futbolistes és bo, estan fent grans partits. Exigim que juguin a un ritme molt alt, han de saber patir en moments difícils”:

Per finalitzar, ha afirmat que l’equip ha de ser fort en l’aspecte mental i ha demanat: “Necessitem a l’afició, és una part molt important en cada triomf”.

Els convocats per rebre a l’equip gallec són: De Navas, Víctor, Ciércoles, Cristian, Carlos Hernández, Collantes, A. Hidalgo, M. Gato, Clerc, Nauzet, Aníbal, Eguaras, Sotan, Marcos, Crespí, Kiko Olivas, Benja i Yeray.

Switch to mobile version