Autor Política
9 Abril 2015 a 16:30

Josep Ayuso va presentar les conclusions del procés participatiu «Digues la teva»

L’acte es va celebrar ahir al al Casal Pere Quart de Sabadell

Josep Ayuso presentant les conclusions del procés participatiu «Digues la teva» al Casal Pere Quart  // Imatge cedida pel PSC VAllès Occidental

Josep Ayuso presentant les conclusions del procés participatiu «Digues la teva» al Casal Pere Quart // Imatge cedida pel PSC VAllès Occidental

El candidat del PSC a l’alcaldia de Sabadell, Josep Ayuso, va presentar les conclusions del procés participatiu «Digues la teva» al Casal Pere Quart ahir a la tarda.

En la trobada hi van estar present part de les persones que van participar a les sessions territorials, a les reunions a la seu del partit o que han fet aportacions a la urna del «Digues la teva» o la pàgina web del candidat. Així es va donarper tancat el procés participatiu «Digues la teva», que ha estat impulsat pel PSC de Sabadell des del passat mes d’octubre.

Tothom que ha volgut ha pogut fer propostes per a la ciutat amb l’objectiu de donar contingut al projecte de futur del PSC de Sabadell. Arran de les aportacions de la ciutadania s’han detectat les principals inquietuds de la ciutadania que s’han traduït en propostes concretes dins el programa electoral i de futur de la ciutat.

Tot i la finalització del procés «Digues la teva», el tinent d’alcalde i candidat, Josep Ayuso va voler deixar clar que la proximitat és clau pel bon govern de la ciutat i, per tant, que la participació no s’aturarà aquí: “El diàleg entre tots i totes nosaltres ha de continuar sent constant i hem de poder conversar tants cops com faci falta“.

Els participants al procés de participació han opinat i fet propostes en diferents àmbits, i aquestes s’han tingut en compte a l’hora de pensar el futur de Sabadell. Un exemple és la proposta de la creació de la unitat mòbil de la policia municipal, en resposta a la demanda de més proximitat del cos. També és el cas de la proposta de millora de diferents àmbits de l’espai públic a diversos barris de la ciutat i de la proposta de futur de realitzar un pla de dinamització comercial als barris.

Les propostes concretes es recullen al programa de futur que presenta públicament Josep Ayuso el proper 16 d’abril.

Així, en resposta a demandes dels sabadellencs i sabadellenques que han participat al procés, el candidat Josep Ayuso ha consolidat el seu compromís amb la transparència fent públiques les seves dades de renta i patrimoni, a més de demanar a tota la candidatura que ho faci.

Ayuso va valorar positivament la participació de molts ciutadans i ciutadanes a les trobades territorials dels barris: “heu fet propostes a les trobades, també per escrit a la urna del ‘Digues la teva‘ i al web”.  Ayuso, que durant aquests mesos també s’ha trobat amb la ciutadania personalment per intercanviar opinions i plantejar propostes o solucions ha volgut avui “agrair a tots i totes la vostra participació activa, el vostre compromís amb la ciutat, amb el nostre projecte i amb el futur de Sabadell”.

La trobada  al Casal Pere Quart respon al compromís del candidat de fer retorn de totes les propostes que s’han rebut durant el procés: “Creiem que aquest retorn és imprescindible si volem mantenir aquest diàleg constant entre tots i totes”.

«Digues la teva» ha estat un programa participatiu format per actuacions presencials, trobades, espais al carrer i també participació on-line a través de la pàgina web www.josepayuso.cat. Una d’aquestes accions són les trobades que cada segon dijous de mes s’han fet a la seu del PSC amb militants, simpatitzants, ciutadans i ciutadanes per debatre sobre el present i el futur de la ciutat. A més, una urna ha estat als diferents barris de la ciutat.

Switch to mobile version