Autor Política
21 Abril 2015 a 17:00

Gesa demana un mercat a la zona nord de Sabadell

Vol solucionar els problemes dels ciutadans

Esteban Gesa, portaveu del PPC a Sabadell // Imatge del web del Partit Popular a  Sabadell

Esteban Gesa, portaveu del PPC a Sabadell // Imatge del web del Partit Popular a Sabadell

Esteban Gesa, portaveu del PP de Sabadell i candidat a l’alcaldia, considera de vital importància posar sobre la taula els problemes i necessitats que transmeten els veïns de la ciutat i va declarar que “estem a tots els districtes de la ciutat i hem pogut recollir les inquietuds dels veïns”. Per aquest motiu, ha quedat demostrat que els veïns de la zona nord de la ciutat reclamen un mercat de carrer per tal d’equiparar-se a la resta de zones de la ciutat i com a mesura per a fomentar el comerç al barri.

Els divendres no hi ha cap mercat de carrer a Sabadell i els veïns de la zona nord es veuen obligats a desplaçar-se altres dies de la setmana a altres punts de la ciutat per tal de poder realitzar determinades compres. És per això que el Partit Popular de Sabadell ha demanat al Consistori la creació d’aquest mercat. També, a la zona de Can Rull hi ha falta de cobertura per als telèfons. “Són problemes i necessitats de carrer, del dia a dia, que no s’estan tractant als plens municipals. És d’això del que hauríem de parlar en comptes d’estar debatent qüestions pròpies del Parlament que no són de la nostra competència”, va comentar Gesa.

El grup municipal es va comprometre per la propera legislatura treballar a peu de carrer per les necessitats de tots els veïns de Sabadell, per una ciutat més neta, més productiva, amb una administració més àgil, tot integrant als estrangers. Busquen una ciutat multicultural que aposti per noves mesures d’inserció socieconòmica i que sigui més segura amb menys problemes de delinqüència, sigui nacional o estrangera. “Des del Partit Popular acabarem amb els barris de primera i de segona categoria, tant si estem al capdavant de l’Ajuntament o a la oposició”, va finalitzar Gesa.

Switch to mobile version