Autor Rugby
14 Abril 2015 a 17:00

El Sabadell RC acomiada la temporada amb una derrota

Va caure a casa davant el FC Barcelona per un contundent 9-61

rugbi sabadell

Els locals van perdre en el darrer partit de la temporada // Foto: Sergi Carbonell

Set mesos després de que el Sabadell RC disputés el seu primer partit oficial a Amposta, els nois d’Uriel Martínez van donar per finalitzada la temporada oficial contra el FC.Barcelona C. Com el dia del debut, tampoc es va poder aconseguir la victòria, però el partit va servir per demostrar com els jugadors han crescut i han evolucionat com un gran equip. Com tota la temporada, el resultat va ser el de menys. Els jugadors van gaudir d’un gran dia de rugbi acompanyats d’amics, familiars i seguidors.

El partit, que va finalitzar 9-61, va tenir els visitants com a clars dominadors des del principi. Els nois de Sabadell no van aconseguir frenar les envestides visitants, un equip molt més dur i experimentat. Tot i així els locals no van abaixar mai el cap i van lluitar fins al xiulet final. Els 9 punts del Sabadell RC van arribar a través del peu de Marc Moliné, que ha finalitzat aquesta primera temporada com el màxim anotador de l’equip a base dels seus magnífics xuts a pals.

L’entrenador Uriel Martínez va remarcar que era “un partit per recordar”, ja que va ser “un dia festiu pels jugadors i aficionats del club, que junts han completat una gran temporada”. L’entrenador va recordar que “a principis de setembre no hi havia pràcticament equip i no teníem camp, set mesos després estem plantant cara a tots els equips”. Martínez se sentia també “orgullós de la feina feta, de les fites aconseguides, de la millora individual i col·lectiva”, a més a més l’entrenador afegia que se sentia “orgullós de formar part d’aquesta història”.

El Sabadell RC no deixarà d’entrenar, ja que en breu es donarà inici a la temporada de rugbi platja on els nois de Sabadell també hi competiran. De cara a l’any vinent els objectiu, segons el jugador Oriol Ferran, són: “primer de tot aconseguir camp a la ciutat de Sabadell i seguir posant els fonaments del que serà un gran club”. Ferran també va afegir que “aconseguir un equip femení i una escola de rugbi lligats al club també és una de les nostres prioritats”.

Switch to mobile version