Autor Futbol
27 Abril 2015 a 17:30

El migcampista Juanjo Ciércoles renova amb el CE Sabadell

Ha ampliat per a 2 temporades més la seva vinculació amb el club

Juanjo Ciércoles renova amb el CE Sabadell // Imatge cedida pel CE Ssabadell

Juanjo Ciércoles renova amb el CE Sabadell // Imatge cedida pel CE Ssabadell

El migcampista Juanjo Ciércoles va signar ahir la seva renovació amb el CE Sabadell. El jugador, que finalitzava la seva vinculació amb l’entitat arlequinada al juny de 2015, ha signat a les oficines de la Nova Creu Alta la seva ampliació de contracte fins al juny de 2017. “Estic molt content per seguir vinculat a un club amb tanta història com el CE Sabadell“, va dir un cop es va fer efectiva la seva continuïtat.

Juanjo Ciércoles, que després de De Navas és el més veterà, va ser una peça clau en l’ascens del CE Sabadell a la Lliga Adelante la temporada 2010 / 2011. Aquell any, però, el migcentre va actuar com a cedit en el conjunt arlequinat. Ja al curs següent, el futbolista de l’Hospitalet de Llobregat va fitxar pel CE Sabadell i des de llavors s’ha consolidat com un dels jugadors més destacats de la competició.

Switch to mobile version