Autor Handbol
29 Abril 2015 a 12:30

El juvenil de l’OAR Gràcia es classifica per la fase final del Campionat d’Espanya

Serà del 6 al 10 de maig a Màlaga

El juvenil femení gracienc celebra el pas a la fase final del Campionat d'Espanya // Imatge cedida per l'OAR Gràcia

El juvenil femení gracienc celebra el pas a la fase final del Campionat d’Espanya // Imatge cedida per l’OAR Gràcia

El juvenil femení de l’OAR Gràcia serà un dels 8 equips que jugarà la fase final del Campionat d’Espanya després d’aconseguir la classificació a la fase de sector d’Eivissa el passat cap de setmana.

En el partit inaugural, divendres va superar el Mislata, teòric favorit del grup, amb una actuació molt completa, sobretot a la segona meitat (30-28). L’endemà va tornar a presentar candidatura a la primera posició amb una altra demostració de bon joc, amb la qual no va donar opció a l’Urci Almeria i va obtenir el resultat més contundent de la fase (29-21). El diumenge, la possibilitat d’un triple empat entre Mislata, Puig d’en Valls i OAR Gràcia, permetia que el conjunt sabadellenc es classifiqués tot i perdre sempre que fos per la mínima. En cas de derrota per dos, tres o quatre de diferència el beneficiat seria el Mislata. L’amfitrió, el Puig d’en Valls, havia de guanyar el Gràcia per cinc o més per ser ell qui acabés primer.

El conjunt illenc ho va intentar amb tota la força, però es va trobar al davant un Gràcia que va saber patir però també reaccionar d’immediat quan calia. El partit es va tombar definitivament a favor del Gràcia quan dos gols de Remei Prat van establir un avantatge de 4 gols a pocs minuts de la fi. El marcador definitiu (27-29) significà la tercera victòria i propicià l’esclat de joia en la plantilla per haver assolit el pas a la fase final, que se celebrarà a Màlaga del 6 al 10 de maig.

 En el sorteig de grups, al Gràcia li ha correspost l’1 on es trobarà el Carballal gallec, el Pereda càntabre i el Morvedre castellonenc. En el 2 hi ha l’altre equip català classificat, La Roca, l’Elx, el Zuazo barakaldès i l’amfitrió Puertosol.

De dimecres a divendres es jugarà la lligueta de cada grup. El dos primers classificats de cadascun, dissabte, faran les semifinals. El diumenge, partit per al 3r i 4t lloc entre els perdedors del dia anterior i a continuació  la gran final del campionat.

Switch to mobile version