Autor Notícies
29 Abril 2015 a 14:00

El CN Sabadell rebrà la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu durant la XIV Diada de la Natació Catalana

CN Sabadell

El CN Sabadell aporta quatre nedadors a la selecció espanyola // Foto: Sergi Colomer

El Club Natació Sabadell serà guardonat en la XIV Diada de la Natació Catalana que se celebra avui a les 20.00h a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona (C. Lepant, 150) sota l’organització de la Federació Catalana de Natació (FCN).

Tant el club sabadellenc com el CN Atlètic-Barceloneta rebran la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu com a campions d’Europa i de la Supercopa de waterpolo masculí i femení. Al seu torn, la jugadora del CN Sabadell Maica Garcia recollirà el guardó de la Fita Històrica pels èxits assolits el 2014, any en què va ser designada millor jugadora d’Europa per la LEN, millor jugadora de la Final Four i MVP del Campionat d’Europa. Altres noms destacats seran les nedadores Mireia Belmonte, Jèssica Vall i Àfrica Zamorano, així com Ona Carbonell i tot l’equip de natació sincronitzada.

La FCN atorgarà la màxima distinció, l’Escut d’Or a César Villegas, president del CN Kallipolis i impulsor de la natació sincronitzada, Josep Brascó i Guillem Alsina.

També es retrà un homenatge postum Paulus Wildeboer, Miquel Barrabino i Manel Domènech, tots tres desapareguts el 2014.

Finalment el Trofeu Extraordinari als valors humans i esportius serà per a Jordi Casas, que fa més de 60 anys que neda ininterrompudament la Copa Nadal al Port de Barcelona.

Switch to mobile version