Autor Bàsquet
28 Abril 2015 a 17:30

El CE Sant Nicolau (Sènior Femení) es proclama campió de lliga

Ha vençut al CN Terrassa per 55 a 68

Club Natació Terrassa 55 - CE Sant Nicolau 68 // Imatge cedida pel CESN

Club Natació Terrassa 55 – CE Sant Nicolau 68 // Imatge cedida pel CESN

Club Natació Terrassa 55 – CE Sant Nicolau 68

CE Sant Nicolau: Vintró (5), Duran (-) , Verge (9), Negrebetska (9), Fuentes (7), Viana (8),  Capdevila (6), Raya (-) , Bonet (18), Cornet (4) i Díaz (2).

El Sènior Femení del CE Sant Nicolau s’ha endut el derbi comarcal davant el Club Natació Terrassa i s’ha proclamat campió de lliga, certificant així el passaport a les fases d’ascens a Copa Catalunya que es jugaran el cap de setmana 30 i 31 de maig.

A tres jornades pel final, les jugadores dirigides per Gemma Lorente ocupen la primera posició del grup 2 del Campionat de Catalunya de Primera Categoria amb un balanç de 23 victòries i 4 derrotes, seguides del CB Granollers a la segona posició amb 19 partits guanyats.

La pista del CN Terrassa gaudia d’un ambient espectacular, però les sabadellenques tenien un doble objectiu: la victòria i assegurar-se la primera posició de grup. El CE Sant Nicolau va començar força entonat, amb encert en atac i amb una defensa agressiva que col·lapsava els atacs de les egarenques (10-19 al final del 1r quart). En el segon període continuava el domini de les granes, tot i que les defenses dels dos equips eren intenses. No obstant, el Sant Nicolau va aconseguir mantenir una bona renda arribant al descans amb un 26-35.

A la represa, el Sènior Femení del CE Sant Nicolau va sortir molt fort i va endossar un duríssim parcial al Terrassa (0-11) que deixava el partit molt ben encarat per les sabadellenques (26-46 al minut 25). Però les locals van reaccionar i van reduir l’avantatge a 16 punts al final del tercer quart (36-52).

En el darrer quart, el Terrassa es va acostar en el marcador (50-58 min 38), però les grana van endossar un nou parcial de 0-5 que deixava el partit pràcticament sentenciat (50-63 min 39). En els darrers segons les sabadellenques van emportar-se clarament el partit (55-68).

Switch to mobile version