Autor Bàsquet
21 Abril 2015 a 12:00

Derrota del Sabadell Sant Nicolau davant el CB Santfeliuenc

El partit es va capgirar a la pròrroga

Imatge d'arxiu del Sabadell Sant Nicolau // Foto: Juan Diego Galán

Imatge d’arxiu del Sabadell Sant Nicolau // Foto: Juan Diego Galán

SABADELL SANT NICOLAU 69 – CB SANTFELIUENC 73 Parcials: 16-15 / 15-6 / 14-11 / 18-31 / 6-10 Estadística del partit

El Sabadell Sant Nicolau va caure aquest diumenge davant el CB Santfeliuenc a la 23a jornada de lliga en un partit que es va decidir a la pròrroga per un 69-73. Els d’Alex Terés van estar per davant en el marcador durant gairebé tot el partit, però a l’últim quart els visitants van ser superiors.

El matx va començar amb un domini defensiu molt clar dels locals, amb els jugadors concentrats i amb ganes de manar en el partit des del primer moment, fent que els visitants tinguessin seriosos problemes per trobar el camí a cistella. Els granes no tenien un gran encert en el llançament, però l’equip jugava amb molt ritme i trobant els espais necessaris per poder llançar còmodament. Això va suposar que marxessin al vestidor amb avantatge al marcador (31-21) i amb la sensació que es tenia el partit força dominat.

Però a la segona part les coses van canviar i, tot i fer un bon tercer quart, on es continuava fent un excel·lent esforç defensiu, l’encert en el llançament no va millorar i va augmentar la confiança dels visitants. A l’últim quart, la remuntada del Santfeliuenc es va produir. Van trobar el camí de cistella a base de l’1c1 i de transicions ràpides, produïdes per males accions ofensives dels locals, i es va arribar a falta de pocs segons amb desavantatge en el marcador, però un triple al darrer segon de Xavi Costa va fer que tot s’hagués de decidir a la pròrroga.

Finalment, amb un final a cara o creu, el partit es va decantar pels visitants, que arribaven millor físicament a aquest final de partit. El proper cap de setmana, el Sabadell Sant Nicolau visitarà la pista del BC MoraBanc Andorra ‘B’ en un matx que tindrà lloc el dissabte 25 a les 7.45 de la tarda.

Switch to mobile version