Autor Futbol
3 Abril 2015 a 11:00

Collantes: “Hem de tornar de Miranda de Ebro amb els tres punts”

El Sabadell vol aixecar-se del pal rebut contra el Mallorca

Collantes

Juanjo Collantes va parlar clar a la roda de premsa // Imatge cedida pel CE Sabadell

Si el Sabadell vol mantenir la categoria a final de temporada no pot cedir molts més punts. Primer, perquè no depèn d’ell mateix. I segon, perquè ja n’ha cedit massa. Queden 11 partits de Liga Adelante que pel conjunt arlequinat són 11 finals i el primer d’ells passa per Anduva, el camp del Mirandés. L’equip burgalès es troba en una còmoda situació ja que està per sobre del descens.

Davant la situació de l’equip l’extrem Juanjo Collantes ho té molt clar: “Hem de tornar de Miranda de Ebro amb els tres punts”, va dir amb contundència a la roda de premsa prèvia al partit. L’empat de l’últim partit contra el Mallorca, en les circumstàncies que es va donar, va suposar un “pal molt dur pel vestidor” i per això només una victòria contra el Mirandés el faria bo. Però compte perquè els de Carlos Terrazas només han guanyat un partit dels darrers cinc i aquest factor pot ser molt perillós.

Contracops i segones jugades

 L’entrenador arlequinat, Juan Carlos Mandiá, es va desfer en elogis cap al rival de dissabte (16 h). “Són un equip molt treballat i intens”, va assegurar. El gallec va dir que s’haurà de parar especial atenció “als contracops i a les segones jugades” i va demanar als seus jugadors que, en l’actual situació, anéssin “al límit”.

Switch to mobile version