Autor Política
1 Abril 2015 a 13:30

CiU Sabadell confirma els deu primers noms de la llista

La presentació oficial serà el proper dia 9 d’abril

Rull i Rossinyol en l'acte d'ahir // Foto: Joan Murcia

Rull i Rossinyol en l’acte d’ahir // Foto: Joan Murcia

Convergència i Unió de Sabadell ha confirmat els deu primers noms de la llista de cara a les eleccions municipals del 24 de maig.

El cap de llista Carles Rossinyol estarà acompanyat per l’actual regidor i diputat al Parlament, Toni Font, qui serà el número dos. El tercer de la llista és Josep Beltran. Silvia Renom serà la número 4 mentre que els actuals regidors Rosa Roig i Jordi Font seran el sis i el cinc.

La resta de la llista la completen Joan Matarín i Erika Magem, 7 i 8 respectivament, Harold Roig de Reagrupament és el número nou i Georgina Bombardó, presidenta d’Unió a Sabadell i del Consell Nacional d’Unió de Joves és la número deu.

L’actual portaveu de CiU a l’Ajuntament de Sabadell i alcaldable Carles Rossinyol, ha assegurat que “mentre aquest últim mandat tots els altres partits s’han trencat o han tingut moltes dificultats, CiU ha pogut mostrar estabilitat”. Per Rossinyol la llista ha estat fàcil de confeccionar i ha assegurat que la candidatura ofereix “incorporacions importants i aglutina sensibilitats”.

El proper dia 9 d’abril es presentarà oficialment la llista en un acte que tindrà lloc a l’Auditori 1 de l’Espai Cultura Fundació Sabadell a les 20h.

Switch to mobile version