Autor Futbol
30 Abril 2015 a 15:30

Ciércoles: “Estic molt content. Només tinc paraules d’agraïment”

El migcampista seguirà al CE Sabadell fins el 2017

Juanjo Ciércoles seguirà fins el 2017 // Imatge cedida pel CE Sabadell

Juanjo Ciércoles seguirà fins el 2017 // Imatge cedida pel CE Sabadell

Després de fer-se oficial la seva continuïtat a l’entitat arlequinada fins al juny de 2017, el migcampista de L’Hospitalet de Llobregat Juanjo Ciércoles es mostrava molt feliç i comentava que Estic molt content. Només tinc paraules d’agraïment”.

El jugador afegia Vull agrair al club la seva confiança. Estic molt còmode en el conjunt arlequinat. D’altra banda va comentar que en les darreres jornades estava jugant amb molèsties però assegurava que continuarà “donant-ho tot i més” en el terreny de joc.

Pel que fa a la situació de l’equip arlequinat, el jugador confessava que no volia tenir en el seu currículum un descens amb el CE Sabadell i que encara queda molta feina a fer per assolir la permanència. Ciércoles va comentar que “Queda molta Lliga i hi ha enfrontaments directes. Nosaltres hem canviat molt, estem força millor“, i afegia que “Mandiá ha donat un plus de competitivitat“.

Per últim, el vicepresident arlequinat, Ignasi Lúquez, i el director esportiu, José Antonio Gordillo, van elogiar la figura del migcampista. “Juanjo Ciércoles és un símbol del club arlequinat, és un honor que un jugador com ell vulgui seguir aquí. Renovar-lo era una prioritat, van concloure.

Switch to mobile version