Autor Política
10 Abril 2015 a 15:30

Carles Rossinyol: ‘L’Ajuntament de Sabadell és l’empresa més gran de la ciutat amb un pressupost de 180 MEURS’

CiU presenta l’equip de l’experiència, el pacte i el canvi

Carles Rossinyol durant la presentació de la llista de CiU a les eleccions municipals de maig a Sabadell  // Foto: Joan Murcia

Carles Rossinyol durant la presentació de la llista de CiU a les eleccions municipals de maig a Sabadell // Foto: Joan Murcia

El partit Convergència i Unió de Sabadell va presentar ahir al vespre la seva llista per a les pròximes eleccions locals a l’Auditori 1 de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. L’equip de confiança de l’actual alcalde i cap de llista per la coalició de CiU.

La llista, encapçalada per Carles Rossinyol, està pensada per reunir talent, preparació i ganes de treballar, és a dir, “pensada per governar, no només per tenir més vots” va explicar Rossinyol  a aquest diari.

L’alcaldable va assegurar que, un cop passin les eleccions, està convençut que “(A CiU) tindrem més responsabilitat de govern a la ciutat, i per motius de responsabilitat he primat posar gent amb experiència i capacitat per poder portar els designis de la ciutat durant els propers quatre anys”

Rossinyol va explicar que la llista “És una candidatura transversal i integradora”  i que al contrari que en altres partits “ CiU ha estat capaç de sumar, d’anar junts, i hem estat capaços d’aglutinar Reagrupament i persones independents“.

Tot i que a la llista hi ha candidats que ja tenen càrrecs a d’altres ens, Rossinyol va assegurar ahir que la seva “prioritat, com la de tots els que conformen la llista, és Sabadell, ineludiblement. ” I va afegir què “només por haver-hi compatibilitat en la mesura que això aporti algun benefici o interès a la feina que es fa de cara a la ciutat.” I va afegir que “No té sentit presentar-se a una llista a Sabadell pensant que és una feina a temps parcial. Totes les persones que sortim tindrem clar que la prioritat és Sabadell.” El cap de llista va remarcar que a la ciutat de SabadellVenim d’una etapa molt complicada, on s’han deixat moltes coses pendents de fer, i per tant tots els esforços han de ser per Sabadell

Si, segons els resultats electorals del 25 de maig, calguessin fer coalicions de govern, Rossinyol va comentar que ell espera “tenir un resultat suficientment bo perquè em permeti portar el timó de la ciutat els propers 4 anys” tot i que va reconéixer que hi haurà necessitat de pactes “és evident que en aquest mandat la capacitat de pacte i diàleg serà molt important“.

Cartell de la presentació de la llista de candidats de CiU a les eleccions municipals  de maig a Sabadell

Cartell de la presentació de la llista de candidats de CiU a les eleccions municipals de maig a Sabadell

Com també és important, segons el candidat de CiU “que alguna força política pugui treure el cap per poder marcar una línia, una direcció clara de progrés i benestar” i, segons el cap de llista “això només s’aconsegueix a partir dels bons resultats d’una sola candidatura, que crec que serà CiU, perquè representa renovació i, a la vegada, l’experiència i  capacitat de governar una ciutat de més de 200.000 habitants”

Rossinyol va aclarir que sembla “evident que no hi haurà majories absolutes, i que s’ha de tirar endavant la ciutat, i és fonamental la capacitat de diàleg i  pacte.”  L’alcaldable va remarcar que això és el que ell ha estat fent a la Diputació de Barcelona “on governem en minoria, però amb excel·lents relacions amb totes forces polítiques“.  Aquesta bona entesa, segons el candidat, és la que els hi ha permès “tirant endavant polítiques molt interessants per a tots municipis de la demarcació de Barcelona que, al final, ha implicat millors serveis als ciutadans.” Rossinyol està convençut que “això mateix és el que caldrà  fer a Sabadell, i a moltes altres ciutats. Però per poder fer això cal una persona capaç d’arribar a consensos i amb capacitat de negociació, i això crec que CiU, i jo personalment, tenim aquesta capacitat

En aquest sentit, Rossinyol va destacar que a l’hora de confeccionar la llista s’han tingut en compte sobretot quatre eixos. Primer, la preparació i capacitat: “Sovint no es posa prou èmfasi en la preparació i coneixements que requereix gestionar una administració com l’Ajuntament de Sabadell, i això és una cosa que nosaltres garantim”, va explicar el cap de llista.

En segon lloc, la llista manté certa continuïtat amb la de les últimes eleccions, ja que això és garantia “d’experiència i solidesa”. “Som l’únic grup de la ciutat que s’ha mantingut cohesionat i això ens permet presentar un equip de gent amb experiència i també demostra la nostra capacitat de treball i entesa”, va destacar Rossinyol.

En tercer lloc la llista pretén reflectir la realitat de la ciutat i per això incorpora persones de diferents àmbits, origen, edat, etc. Per últim, la llista recull persones amb diferents sensibilitats polítiques perquè, per Rossinyol, governar una ciutat com Sabadell: “implica necessàriament tenir capacitat de suma i cohesió”.

En aquest sentit, la llista està  conformada, a més de per persones de CDC i Unió i les joventuts respectives, per persones de Reagrupament i per persones independents provinents de diferents moviments socials i del món cultural.

L’equip que us presento és el millor per governar Sabadell i per això no hem de deixar passar l’ocasió, hem de fer-ho possible perquè ara és l’hora del canvi”, va dir per concloure Rossinyol.

la llista de candidats de CiU a les eleccions municipals  de maig a Sabadell

Switch to mobile version