Autor Política
25 Abril 2015 a 13:00

Busqueta presenta una candidatura “renovada” per Matadepera

L’alcaldable socialista promet una campanya propera a la ciutadania

PSC Matadepera

Els integrants de la candidatura del PSC per Matadepera // Imatge cedida pel PSC Matadepera

“Un equip que combina l’experiència i també la joventut, de gent molt vàlida i procedent de diversos àmbits i amb perfils diferents”. Amb aquestes paraules ha definit la candidata a l’alcaldia de Matadepera pel PSC, Carme Busqueta, a la llista de 13 persones que encapçalarà per les properes eleccions municipals. Una llista sobre la qual s’ha mostrat “molt satisfeta” de formar-la.

En l’acte de presentació Busqueta ha afirmat que la gent que l’acompanya es caracteritza també per formar “una candidatura renovada, plena d’il·lusió i capacitat de gestió i amb idees noves per millorar Matadepera”. Al mateix temps ha promès que volen fer una política en la qual les persones “seran la prioritat”. “Volem que els nostres ciutadans gaudeixin d’uns serveis bons serveis públics i unes bones instal·lacions, a més de millorar alguns aspectes com l’accés a l’habitatge, el comerç o la connexió entre el centre del municipi i les urbanitzacions”, ha remarcat.

Espais de debat durant la campanya

Una de les promeses que ha fet l’alcaldable ha estat que duran a terme una campanya “molt propera” ja que “volem escoltar, parlar amb la gent i buscar solucions al que ens proposin”. D’aquesta manera Busqueta ha habilitat un correu electrònic (carme.busqueta@socialistes.cat) per rebre qualsevol suggeriment. A més, els actes programats estaran destinats a crear espais de debat conjuntament amb la ciutadania.

LLISTA ELECTORAL DEL PSC 

1. Carme Busqueta Fuertes

2.Montserrat Arias Aguilera

3. Carles Eugeni Luengo Urbano

4. Aleix Pérez Guiu

5. Judith Gómez De la Villa

6. Joan Antoni Juárez Arespacochaga

7. Maria Isabel Quintana Ibáñez

8. Álex Sequera Juan

9. Maria Marcelina Pleguezuelos Gómez

10. Joan Garcia Vila

11. Antonio José Jurado Adrián

12. Rosa Ozerans Pujol

13. Pedro Domínguez Nevado

Switch to mobile version