Autor Notícies
4 Abril 2015 a 12:00

Barcelona és molt més disposa de nou web

El portal té com objectiu que els turistes i visitants tinguin ganes de descobrir el territori

bcnmes

Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

El nou portal de Barcelona és molt més és una un web inspiracional que té com a objectiu que els turistes i visitants tinguin ganes de descobrir el territori i els atractius dels seus pobles i ciutats. Per aconseguir-ho, s’aposta per la quantitat, qualitat i grandària de les imatges i, sobretot, per les “Idees de viatge” amb propostes suggerents, que es poden cercar per motivacions, marca turística i comarca.

El web permet la navegació pel territori, per les marques Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona, i les 11 comarques de la demarcació, fins al detall dels 311 municipis amb els seus atractius turístics, productes i temàtiques (Sol i platges, En família, Turisme rural i natura, Turisme actiu, Cultura, Enoturisme, Gastronomia, Prèmium, Esports i Salut i Benestar).

La navegació també porta fins a la fitxa dels recursos que dóna la informació necessària als turistes i visitants per concertar una visita o reservar un allotjament, a més, es poden comprar paquets i serveis turístics a través dels bàners que condueixen a Bcn Shop de Barcelona Turisme, les millors propostes de l’Agència Catalana de Turisme o webs turístics comarcals.

La Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme han establert un conveni per compartir la base de dades turística Infotur i mantenir-ne conjuntament els continguts i el repositori fotogràfic que conté més de 6.000 imatges. El nombre de dades que s’hi poden consultar és de 80.000. 20.000 de les quals amb les quatre llengües disponibles (català, castellà, anglès i francès) per arribar al millor mercat internacional. També és multilingüe per a la resta de continguts, inclosos els 400 principals actes de l’Agenda de les comarques de Barcelona.

El nou portal dóna visualització destacada a les xarxes socials de  Barcelona és molt més que tenen una important activitat diària i gairebé 13.000 seguidors entre totes. Una altre novetat és que tots els recursos estan geolocalitzats i es pot navegar i cercar-los a través del mapa. El web compagina la navegació dins de la mateixa pàgina per donar la màxima visibilitat al territori i els seus atractius.

Els usuaris també es poden subscriure gratuïtament al Butlletí setmanal Què pots fer? accedint a l’apartat A l’última i omplint el formulari.

Switch to mobile version