Autor Societat
25 Abril 2015 a 14:00

Aquesta tarda s’estrena la 1ª Mostra Gastronòmica ‘Tastem Barberà’

La Ruta de la Tapa, del 30 d’abril al 9 de juny

Tastem Barberà, la 1ª Mostra Gastonòmica de Barberà del Vallès // Imatge cedia per l'Ajuntament de Barberà del Vallès

Tastem Barberà, la 1ª Mostra Gastonòmica de Barberà del Vallès // Imatge cedia per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Aquesta tarda, el municipi de Barberà del Vallès acull la primera edició del Tastem Barberà, una mostra de l’àmplia oferta gastronòmica que es pot trobar a la ciutat. És el nou tret de sortida de la Ruta de la Tapa.

Des de les 6 de la tarda i fins a la mitja nit, a la plaça García Lorca, al centre de Barberà, es podrà degustar centenar d’especialitats de tapes i plats locals que mostraran la cuina de qualitat i el ventall d’establiments dedicats a la restauració amb els que compta aquest municipi.

Amb música chill-out en directe, una dotzena de restauradors barberencs instal·laran els seus punts de degustació.  Les tapes o “platillos”  es podran gaudir adquirint tiquets, que inclouen beguda.

Els restaurants o establiments de menjar que hi participen  són:

 • – Dulce Aroma
 • – El Forn de Barberà
 • – El Mesón
 • – Entrepans d’en Miquel
 • – ‘La Molla’ de Moreno Antolino
 • – La Ruta Natural
 • – Oasis Barberà
 • – Restaurant Saona
 • – Restauran Sultán Sirio
 • – Sin cubiertos
 • – La Caseta

Tastem Barberà és una mostra organitzada conjuntament entre la regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Barberà i l’Associació de Comerciants de la ciutat.

El Tastem Barberà coincideix enguany amb la ja tradicional Ruta de la tapa que se celebra a la ciutat des de fa anys. Oficialment començarà dijous, 30 d’abril, a les 12.30h, i durarà fins al 9 de juny.

Com en edicions anteriors, es comptarà amb diversos premis. Primer premi un sopar per a quatre persones al restaurant guanyador de la Ruta de la tapa; Segon premi, sopar per a dues persones al segon establiment guanyador; i el tercer un altre sopar per a dues persones al tercer restaurador que guanyi la ruta. El sorteig es realitzarà l’11 de juny a les 16 h a la seu social de Barberà Comerç Urbà.

Els clients disposaran d’un carnet amb caselles. Els 20  establiments participants en la Ruta, els hi posaran un segell conforme han tastat la seva tapa. Per aquesta edició i per poder participar en els sorteigs serà suficient amb 11 caselles segellades.

El preu de la tapa, que també anirà acompanya de beguda, no ha canviat respecte l’any passat, tenen el mateix preu, 2,50 euros. Les urnes de participació en els sorteigs estaran  en els propis establiments participants i també a la seu de Barberà Comerç Urbà, que es troba al carrer Enric Granados, 30 de Barberà del Vallès.

Switch to mobile version