Autor Atletisme
9 Març 2015 a 14:00

Sant Quirze celebra la 7ª edició de la Cursa Nocturna dels Mussols

Es disputarà el proper dissabte 28 de març

cursa mussol

La Cursa Nocturna del Mussol arriba a la 7ª edició // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

El proper dissabte 28 de març es disputarà a Sant Quirze del Vallès una nova edició de la Cursa Nocturna de Mussols, un dels esdeveniments esportius més destacats de l’agenda de curses de muntanya de Sant Quirze i que organitza el Centre Excursionista.

Tot i que la cursa és oberta a tothom, discorre per pistes de muntanya i corriols de terra de la Serra de Galliners i cal preveure que en el recorregut hi pugui haver bassals d’aigua i zones amb fang, per lo que es recomana tenir un mínim de preparació física.

Tindrà dues modalitats. La cursa de muntanya infantil, que sortirà a les 18 hores i es disputarà sobre un recorregut de 600, 1.200 i 2.350 metres, segons categories d’edat, i la cursa de muntanya d’adults cobrirà un recorregut de 13,4 quilòmetres, amb sortida a les 19.30 hores. La sortida i arribada és al poliesportiu de l’escola Purificació Salas Xandri.

Les inscripcions ja estan obertes, ampliant-se el número de places com ja es va fer l’any passat. D’aquesta manera, enguany podran competir fins a 550 atletes i un màxim de 100 participants infantils entre totes les categories. Cal tenir en compte que les places en categories infantil A i infantil B ja estan exhaurides.

Switch to mobile version