Autor Societat
1 Març 2015 a 16:00

Òmnium explicarà el dret a decidir als assistents al Mobile World Congress

L’acció ja es va dur a terme l’any passat

Imatge de l'acció de l'any passat al WMC

Imatge de l’acció de l’any passat al WMC

El dilluns, dia en què es dóna inici al Mobile World Congress a Barcelona, Òmnium Cultural repetirà l’acció de l’any passat, en què desenes de voluntaris repartiran milers de fulls volants als congressistes, per tal d’explicar el dret a decidir el futur polític de Catalunya el proper 27 de setembre.

L’entitat vol explicar la situació política del país, així com els trets principals de la realitat catalana, amb aquests fulls que duran per títol What’s going on in Catalonia?

El material que es repartirà s’ha editat en anglès i també incorporarà un codi QR, a través del qual els congressistes es podran connectar al web de la campanya, a més d’interactuar a través de les xarxes socials sota l’etiqueta #CatalansVotingonIndependence.

Switch to mobile version