Autor Atletisme
27 Març 2015 a 11:30

Més de 1.100 infants participen en la Mini Olimpíada

Els participants eren alumnes de diverses escoles de Sabadell

Pista coberta d’atletisme de Sabadell // Imatge del web de Ciutadans Sabadell

Pista coberta d’atletisme de Sabadell // Imatge del web de Ciutadans Sabadell

La Pista Coberta de Catalunya ha acollit una nova edició de la Mini Olimpíada Escolar d’Atletisme en Pista Coberta. La prova s’ha dividit en 4 jornades: tres per a primària i una per a secundària. Més de 1.100 infants i joves d’entre segon de primària i quart d’ESO, de 20 centres educatius, han participat en la Mini Olimpíada. La competició està vinculada al programa municipal Ciutat i Escola, i tant el Consell Esportiu de Sabadell com la Joventut Atlètica Sabadell i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament han organitzat l’activitat.

L’objectiu d’aquesta activitat és apropar el món de l’esport als infants, en particular a l’esport de l’atletisme en pista coberta, donant la oportunitat als infants de competir amb les altres escoles que participen en el projecte.

Els nens i nenes han participat en les proves dels 40 metres llisos, dels 40 metres tanques, llargada, llançament de pes i relleus. Les escoles que han participat en el projecte, la majoria de Sabadell, són l’escola Alcalde Marcet, Juan Ramon Jiménez, Nostra Llar, La Salut, Immaculada, CE Serra, Joan Montllor, Pilarin Bayés, Estel, Can Sorts, Sagrada Família, Enric Casassas, Col·legi Beltrán, Sant Francesc, Xalest, Roureda, Escola del Carme, Jesús Salvador, Can Deu i Calvet d’Estrella.

Prèviament a la Mini Olimpíada, els alumnes havien conegut la Pista Coberta de la ciutat, en una sessió on se’ls va explicar en què consisteix aquest tipus de pista i les competicions que s’hi realitzen.

Switch to mobile version