Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
26 Març 2015 a 08:00

L’església de Sant Fèlix

L’església de Sant Fèlix // Foto: Anna Sardà

L’església de Sant Fèlix // Foto: Anna Sardà

L’església de Sant Fèlix, d’estil gòtic acadèmic, està situada a la plaça Sant Roc de Sabadell, al costat de l’Ajuntament. Al mateix indret hi havia hagut, al segle XV, la capella de Sant Salvador d’Arraona. La campana que es veu a la fotografia és la d’Antoni Tàpies i va ser adquirida per l’Ajuntament de Sabadell a la Galeria Carles Tatché de Barcelona. Està realitzada amb coure i aliatge d’estany, plom, ferro, níquel i zinc.

Des del Sabadell Informa us animem a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version